Corvette Club Bergen logo
    Siste oppdateringer:   20.05.19 - Terminliste 2019 ||| 11.06.19 - Vestlandstreff 2019 |||

Klokken i California nå:

 
Klokken i Florida nå:

 

Artikler

Siste nytt.

Vi er i full gang med høstdepresjonen og den første snøen har allerede vært på en snar visitt. Ennå er det lenge igjen til våren kommer og vi igjen kan glede oss over tørre veier, blanke biler og kos på landeveien.
MEN, vi får se lyst på det. For nå er tiden inne for de små og kanskje store prosjektene i garasjen.


Allerede nå har vi fått et godt hint om at Harry er i gang med små og muligens "raske" oppgraderinger av sin C5 1998 modell. På CCN sitt forum skriver han om nytt panser og styling-kit. Kanskje det også venter noen ekstra HK for HC...
(Vi venter noen oppdateringer til nettsiden...)

Oppdatert 23/12:
Harry er nå i full gang med litt kosmetiske endringer på sin bil. Etter en aktiv sessong på bane har steinspruten satt sine spor. Derfor blir det lakking av fronten. I tillegg er panseret byttet til et litt røffere utseende. Han har også fått nye felger og kanskje ikke uventet nok en gang nye dekk. Motormessig blir det nok ikke gjort stort annet enn luft / kjøling. For med den banekjøringen Harry bedriver trengs det ikke så mye mer power en hva en C5 byr på.

Harrys
Nytt panser montert.
 
Harrys
Nye C6 felger til venstre, de gamle til høyre.
 
Harrys
Mer leketøy i Vik :o)
 
Harrys
Fronten av for klargjøring til lakkering.
 
Harrys
Plutselig var C5en en stygg bil, men til våren blir alt bra...
 
Harrys
Fine felger skal han ha, men råd til front har han ikke... :o)

Terje har mer enn én skrue løs denne vinteren, men forhåpentligvis får han dem alle på plass til sesongen 2008 starter. Hans Lingenfelter har stått på bukk siden Vestlandstreffet. Nå er det meste fra motor og bakover tatt ned, og snart kommer nye forsterkede deler fra USA :o)
(Ikke umulig at vi får noen glimt av prosjektet i løpet av vinteren...)


Tom sin Custom C3 har gjennomgått en pealing og stod ribbet tilbake i høst, snart er ny make-up lagt på og etterpå skal den nok etterpleies med Meguiars helt til våren kommer.
(Bilder vet du hvor du sender :o) .)

Oppdatert 27/12:
Her er bildene av Corvetten lakkert. Fargen kommer ikke helt riktig frem på bildene. De skal nå mellomslipe bilen for så å sprøyte flere lag med klarlakk på.

Tom
 
Tom
 

Om noen har bilder eller litt tekst om sitt vinterprosjekt, er det helt supert om dere sender dette til Henning.

 
 
artikkel av: Henning