Corvette Club Bergen logo
    Siste oppdateringer:   20.05.19 - Terminliste 2019 ||| 11.06.19 - Vestlandstreff 2019 |||

Klokken i California nå:

 
Klokken i Florida nå:

 

Artikler

Ny redaktør i CorvetteJournalen fra 2011.

I en lengre periode har hovedklubben søkt etter ny redaktør for CorvetteJournalen. Nils Ole har ønsket å trekke seg fra jobben i årevis, men ingen har meldt seg som arvtager. Dette har gjort sitt til at dagens president, Harry Harbakk, måtte søke hjelp fra eksterne personer.

Helt ekstern er det ikke for Harry sin del, for han gikk veldig internt og overtalte søsteren Tone til å bidra. Tone er godt kvalifisert til jobben med å lage bladet. Hun jobber til daglig med reklame og design i Darling Media og Jonny Snorkel Formgivningslab i Trondheim. Det hun derimot ikke er så god på (som Nils Ole) er Corvette.

Dette byr selvsagt på litt utfordringer for henne og oss medlemmer, hun kommer til å presentere et flott blad, men materiellet er litt opp til oss selv. Derfor er det dritviktig at vi sender materiell, tekst og bilder, til denne gladjenten fra Vik i Sogn.

Årets siste nummer og Nils Ole sitt siste nummer etter 6 år med blader, går i trykken i disse dager. Men fra 2011 overtar Tone og hun mottar svært gjerne stoff fra deg som enkeltmedlem. Så har du noe å bidra med, lite eller stort, så sender du en e-post til Tone.

Vi takker Nils Ole for 24 flotte nummer av CorvetteJournalen og ønske Tone til lykke med sitt nye oppdrag.

Corvette Club Bergen
Tone foran Harry sin C5.

 
 
artikkel av: Henning
foto: the Harbakks