Corvette Club Bergen logo
    Siste oppdateringer:   03.05.22 - Terminliste 2022 |||

Klokken i California nå:

 
Klokken i Florida nå:

 

Artikler

Corvette Garasjen.

En del av dere har ønsket å få litt mere informasjon om Corvette Garasjen som noen av oss i Corvette Club, Bergen har. Så her kommer en liten artikkel om den.

Corvette Garasjen

Sommeren gikk mot slutten og høsten begynte så smått og vise seg. Dette betydde at snart skulle Corvetten parkeres for vinteren og bli stående i månedsvis. Og så glad vi er i bilene våre, så tar vi ikke til takke med hva som helst.

En høstdag snakket jeg med Terje og han som meg, hadde et ønske om en skikkelig garasje for Corvetten. Et sted hvor det var tørt, varmt og god plass. Dermed var ideen om en fellesgarasje så smått igang. Nå var det bare å få med seg flere og selvsagt finne rette lokalet.

Litt senere snakket vi med Steinar og han ville også være med, så nå var vi tre og jakten i full gang. Etter å ha sett oss rundt en stund dukket det opp et lokalet på ca 200 kvm. Dette skulle være nok til 4-6 biler. I tillegg var det et stort uteareal under tak hvor det var muligheter for vaskeplass m.m. Prisen var grei og plassen hadde muligheter, så vi slo til. Men det var langt i fra å bare flytte inn, her måtte ting gjøres...

For dette lokalet hadde vært brukt som lagringsplass for alt mulig og den tidligere leietakeren hadde ingen planer om å fjerne det. Så i bytte mot en redusert leie skulle vi ta oss av rydding og oppussing av lokalet. Det kunne se håpløst ut ved første øyekast, men med litt opptimisme og godt humør gikk det hele som en lek :o) Se bilder slik det så ut før.

Etter 14 dager hadde 4 containere, 2 lastebillass og noen fulle bilhengere med boss, gjort slik at lokalet var tømt og vi kunne gå løs på finpussen. Nå stod fjerning av lettvegger, vask og maling for tur. Når det var unnagjort gjenstod det bare detaljer igjen og de første bilene kunne rulle inn porten. Så etter å ha stått på tidlig og sent i noen uker, kunne bilene plasseres før vi tok en velfortjent ferie. Da gikk turen med AmCar klubben til USA og SEMA Show :o)

Da vi kom tilbake fra USA, fikk vi med oss enda flere. Og til slutt endte vi med en samling av 2 x Z06, 2 x C4, en C2 `64 modell og en Maserati.

Nå nyter vi vinteren sammen med Corvettene. I tillegg til bilene er det blitt plass til en sittegruppe samt annet tilbehør. Garasjen er også blitt en møteplass. Planene er mange for lokalet så enda bedre skal det bli :o) Dette er moro!

Henning

Corvette Garasjen

Corvette Garasjen
Ensom stod den, men etter hvert fikk den besøk... mye besøk :o)

Corvette Garasjen

Corvette Garasjen
Kanskje de snakker litt sammen når vi ikke er der, utveksler erfaringer...

Corvette Garasjen
Legg merke til han i T-skjorten.
Kjekt å kose seg i garasjen under slike forhold. (Ute var det minus grader)

Corvette Garasjen

Corvette Garasjen

Corvette Garasjen

Corvette Garasjen
Foreløpig i liten utgave, men...