Corvette Club Bergen logo
    Siste oppdateringer:   03.05.22 - Terminliste 2022 |||

Klokken i California nå:

 
Klokken i Florida nå:

 

Artikler

Svelgen-treffet 2006.

Etter ei kjempe helg i Vrådal og litt jobbing i veka etter, blei det for kjedelig og vere heime ;) Så da var det å fylle opp tanken og dra på tur igjen...

Bestemte meg seint fredag kveld for og reise til Svelgen treffet, etter å ha prata med amcar gjengen i Sogndal. Avreise blei satt til laurdag morgon kl. 0900, køyrde via Fjerland, Skei og Førde. I tilegg til bussen frå Sognadrag, var vi 3 Corvettar og 1 Mustang som la ut på tur denne dagen. I Førde tok vi et stopp for å strekke litt på bena, før turen gjekk vidare mot målet. Da klokken slo 1400 var Svelgen i sikte og vi rakk og få med litt knusing av bilar :) (ikke våre da, men dette var noe av det ein kunne oppleve på treffet).

Kl 1630 var det annonsert minidrag, noko eg trudde var for dei minste :) Men etter at nokre småkara (mot min viten) hadde meldt meg på, fant eg ut kva det var ;)
"Stripa" var ein plass mellom 40 og 50 meter... ikkje lange strekke, men gøy var det :)

Totalt var det 18 bilar som starta, derav 3 stk C3 og ein oppsprita C5 :) (99` twin turbo) Etter og ha slått ut både C5 og nokre C3, var eg plutselig i finalen... yeha. Der skulle eg køyre mot ein C3 med bigbock, og som visst nok hadde vore med på hjul løft meir enn ein gong :) Men Harry`s Corvette ville over streken først... og viljen min fikk jeg :)
 
Ellers er det berre og sei Takk for flott treff. Tek nok turen neste år og om det passar slik. Neste år er det 15 års jubileum for treffet.
 
Ps: Det gikk hardt på dekka, i tilfelle sponsoren skulle lese dette... hint hint ;)
Man må jo gi publikum valuta for pengene ;o)
 
Mvh Harry :)

Svelgen treffet 2006

Svelgen treffet 2006

Flere bilder fra treffet finner du på svelgen-amcar.com
 

 
 
artikkel av: Harry